Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 30 december 2017

Vrijwilligers gezocht: nieuwjaarsactie 6 januari

Op 6 januari organiseert D66 Amsterdam een campagne nieuwjaarsactie! Ook D66 Amsterdam Centrum gaat dan uiteraard de straat op.  Onder het genot van warme chocomelk die we zullen uitdelen gaan we op de Noordermarkt in gesprek met Amsterdammers om hun te vragen naar hun wensen voor het nieuwe jaar.

Het is leuk als we dan met zoveel mogelijk vrijwilligers zijn om Amsterdam te laten zien dat D66 Centrum optimistisch naar het nieuwe jaar kijkt en er zin in heeft. En hopelijk heb jij ook zin om mee te doen!

We verzamelen om 14.30 op de Noordermarkt voor cafe Winkel en zullen tot ongeveer 16.00 campagne voeren. We zullen gezamenlijk afsluiten met een drankje om op het nieuwe jaar te proosten. Hopelijk tot dan! Aanmelden kan via campagne@d66amsterdamcentrum.nl.

Deze week komt er alvast een voorlopige planning-mail met daarin alle komende campagne activiteiten in Centrum, dus hou je mailbox goed in de gaten. En mocht je niets ontvangen maar wil je wel graag meehelpen, stuur dan ook een mailtje naar bovenstaand e-mailadres.