Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 31 december 2017

Nieuws uit de bestuurscommissie: Bruno Moerkerken volgt Rick ten Have op

Met het einde van de bestuursperiode in zicht is er desondanks nieuws uit de fractie. Bij het eerdere vertrek van Alexander Hammelburg naar de gemeenteraad is zijn plek in de bestuurscommissie Centrum ingevuld door Rick ten Have.

Rick was op dat moment bereid met zijn ervaringen de fractie te versterken. Door een vervelend ongeval en de herstelperiode heeft Rick besloten zijn plaats in de bestuurscommissie over te dragen aan Bruno van Moerkerken.

Bruno is al eerder actief geweest voor de fractie in het Centrum en heeft zich toen hard gemaakt voor onder andere goede fietsverbindingen, waaronder de noordelijke Oost-West route. Graag willen we Rick bedanken voor de inzet afgelopen periode en wensen we Bruno veel succes in de komende maanden.