Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 18 februari 2018

Nieuwe bestuursleden verkozen: Welkom Sanne en Max!

Sinds de ledenvergadering van D66 Amsterdam Centrum op dinsdag 13 februari, is er een wisseling geweest binnen het bestuur: Sanne Theunissen is verkozen tot Secretaris en Max Reusen is de nieuwe Penningmeester van het bestuur. Zij volgden respectievelijk Robert Balkenende en Steven Jonker op, die door de afloop van termijn het bestuur verlaten. De afdeling wil Robert en Steven ontzettend bedanken voor hun inzet de afgelopen jaren. Opvolgers Sanne en Max stellen zich voor:


Secretaris Sanne Theunissen

“Op mijn 18e ben ik naar deze mooie stad verhuisd om Politicologie aan de Vrije Universiteit te gaan studeren. Een aantal carrièrestappen -inmiddels ben ik bijna afgestudeerd registeraccountant- en verhuizingen binnen Amsterdam is mijn voorliefde voor de stad en de politiek nog altijd niet verdwenen!Ik ben lid geworden van D66, omdat D66 staat voor gelijke kansen voor iedereen. Dit zorgt ervoor dat iedereen kan blijven genieten van de cultuur en levendigheid die Amsterdam te bieden heeft. Als secretaris wil ik me graag inzetten om nieuwe leden welkom te laten voelen binnen de partij en bestaande leden actief deel te laten nemen aan de diverse activiteiten binnen de partij, zodat iedereen zich gehoord voelt.”

Penningmeester Max Ruesen

“Tijdens GR2014 werd ik actief lid van D66. Als bestuurslid in het Rijk van Nijmegen organiseerde ik de campagne in Nijmegen; maar ook in Beuningen, Wijchen en Berg en Dal. Het besturen van een dragende afdeling als Nijmegen vereist zorgvuldige planning voor het inzetten van campagneresources als mensen en (financiële) middelen binnen die vier gemeenten.

Vriendschappen, liefde voor het bruisen van de stad en tot slot een baan trokken mij in 2015 naar Amsterdam. Ook hier word ik graag actief binnen D66, als penningmeester van stadsdeel Centrum. Los van de kwaliteit om resources te organiseren waarover je als een penningmeester moet beschikken is het natuurlijk van belang er een goede boekhoudkundige planning op na te kunnen houden. Ik heb daarin ervaring opgedaan als penningmeester van het (oprichtings-) bestuur van Rechtswinkel Oss. Rechtenstudenten geven daar kosteloos juridisch advies aan de inwoners van die gemeente.

Ik ben verheugd het bestuur van D66 Amsterdam Centrum als penningmeester te versterken, zowel boekhoudkundig als met bovengenoemd organisatievermogen.”