Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 10 september 2018

Stadsdeelcommissie Centrum uitgebreid met adviserend lid Diederik Brink

Sinds juli jongstleden is de D66-fractie van de stadsdeelcommissie Amsterdam-Centrum versterkt met de nummer twee van het stemgebied Centrum-Oost, Diederik Brink.

De stadsdeelcommissie in het Centrum heeft gezamenlijk besloten dat er per fractie een extra persoon aan kan schuiven bij de vergaderingen, die namens de bijbehorende partij het woord voert en als extra paar oren en ogen aanwezig is in de buurt. D66-stadsdeelcommissieleden Pia Bruin en Debbie van Veen zijn verheugd dat Diederik de fractie versterkt met zijn expertise en enthousiasme. Diederik is bewoner van de Oostelijke eilanden en werkzaam als directeur bij Kences, de branche-organisatie voor studentenhuisvesting.