Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 25 september 2018

Vacature: Bestuurslid Permanente Campagne bij D66 Amsterdam Centrum

Het bestuur van D66 Amsterdam Centrum is op zoek naar versterking! Ook na de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2017 is het D66 weer gelukt om mee te besturen in de coalitie in Amsterdam. Daarnaast zijn we ook weer vertegenwoordigd  in het bestuur van Stadsdeel Centrum.

De Amsterdamse D66-campagneleiders zien er grote meerwaarde in om niet alleen campagne te voeren in verkiezingstijd, maar juist ook om nadien actief te blijven op straat. Om onze boodschap vol energie te blijven uitdragen, maar ook te tonen dat de leden in de stadsdeelcommissie hun uiterste best doen om – als de oren en ogen in de buurt – het stadsdeel te vertegenwoordigen.

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de Europese verkiezingen en de Provinciale Staten verkiezingen zijn alweer in volle gang. Het bestuur van de afdeling Amsterdam Centrum is daarom op zoek naar iemand die als bestuurslid de permanente campagne wil voortzetten, het campagneteam zal gaan leiden en overleg zal voeren met de campagneleiders uit de overige stadsdelen. Daarnaast zet hij of zij in samenwerking met de overige bestuursleden mooie activiteiten op en beweegt het bestuurslid de leden zich hierbij aan te sluiten, om zo samen te campagnes en  verkiezingen tot een succes te maken.

Deze functie levert je een groot netwerk binnen de partij op en geeft je de kans om zoveel mogelijk mensen op straat mee te nemen in  de idealen van D66. Om de functie goed te kunnen vervullen is het belangrijk dat je een aanpakker bent en daarnaast in bepaalde periodes flexibel je tijd in kunt delen (in verbad met bijvoorbeeld doordeweekse campagne acties).

Ben je geïnteresseerd of je heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Niek via n.degen@d66amsterdamcentrum.nl of met Claartje via c.engelaar@d66amsterdamcentrum.nl.