Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 17 november 2021

Definitieve kandidatenlijst stadsdeelcommissie Centrum bekend!

De leden van D66 Amsterdam Centrum hebben hun stem uitgebracht en de definitieve kandidatenlijst voor de stadsdeelcommissie centrum 2022 is bekend! Nadat de lijstadviescommissie een advieslijst had samengesteld kregen de leden van D66 Amsterdam de kans om hun stem uit te brengen. Dit hebben zij in groten getale gedaan.

Interne verkiezingen
Na zorgvuldige gesprekken heeft de Lijstadviescommissie afgelopen oktober een advieslijst opgesteld. Vervolgens hebben de kandidaten intern campagne gevoerd bij de leden van D66 Amsterdam Centrum. De leden kregen de mogelijkheid om digitaal te stemmen op hun voorkeuren. Deze stemming heeft geleid tot een definitieve lijst. Op de lijst staan ook twee lijstduwers die door het bestuur zijn aangewezen. De definitieve lijst vind je hieronder. We hebben alle vertrouwen in een succesvolle campagne met uitstekende kandidaten!

Kandidatenlijst stadsdeelcommissie centrum 2022:

 1. Diederik Brink
 2. Jeantine van der Feest
 3. Esmeralde van Vliet
 4. Vera de Kort
 5. Karim Talie
 6. Steven Kroon
 7. Dakotta A.
 8. Linda Brouwer-Klitsie
 9. Mats Wijnen
 10. Jan Groot
 11. Kevin Hoogeveen
 12. Myrthe Warring
 13. Boudewijn Oranje (Lijstduwer)
 14. Alexander Hammelburg (Lijstduwer)