Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Deze maand
 • 26 oktober 19.30 uur

  Fractievergadering

  Een fractievergadering bijwonen? Dat kan!  Het is wel noodzakelijk dat je je van tevoren aanmeldt. Dat kan per e-mail aan een van de fractieleden. Wil je iets weten, heb je een prangende vraag of een mooi idee? Je hoeft uiteraard niet te wachten tot deze vergadering. Onze fractieleden zijn allemaal direct benaderbaar per

  Stadhuis
 • 28 oktober 13:00

  In Gesprek Met’: Canvassen in Amsterdam Centrum

  Zaterdag 28 oktober vindt er weer een landelijke ‘In Gesprek Met’ dag plaats.

  De locatie wordt nader bekend gemaakt
 • november
 • 2 november 19.30

  Informatiebijeenkomst Stadsdeelcommissie

  Op 2 november organiseren we ’s avonds een informatiebijeenkomst waar je met de huidige bestuurscommissie in gesprek kan om te horen over hoe het is om je in te zetten voor de buurt en de Amsterdammer. Ook voor meer informatie over de verkiezingen, je kandidatuur en vragen kun je deze avond langskomen!

  De locatie wordt nader bekend gemaakt
 • 11 november -

  Buurtbijeenkomst: in gesprek met sociale en maatschappelijke initiatieven in het Centrum

  Op 11 november 2017 staat een buurtbijeenkomst voor ons stadsdeel op de agenda. Voor deze bijeenkomst zijn we op zoek naar maatschappelijke en sociale initiatieven in het Centrum, die iets bijdragen aan de buurt en het leuk vinden om daar wat meer over te vertellen. Het doel is dat deze organisaties, D66 leden, buurtbewoners en…

  Meer informatie over locatie en tijdstip volgen spoedig.
 • 19 november 13:00u

  In Gesprek Met’: Canvassen in Amsterdam Centrum

  Zondag 19 november vindt er weer een landelijke ‘In Gesprek Met’ dag plaats. D66 vindt het belangrijk om te horen waar volgens bewoners kansen liggen om de wijken nog mooier/beter/groener te maken. Dit kan vervolgens ook weer tot nuttige input leiden voor het verkiezingsprogramma.

  De locatie wordt nog bekend gemaakt.
 • 25 november 14:00u

  Ledenvergadering: Vaststellen verkiezingsprogramma

  Eind september zal het totale conceptverkiezingsprogramma gedeeld worden. De gebiedspecifieke teksten maken hier dan ook onderdeel van uit. Leden hebben vervolgens vijf weken de tijd om hier amendementen op in te dienen. Het conceptprogramma en de hierop ingediende amendementen worden vervolgens besproken op een speciale afdelingsvergadering op zaterdag 25 november 2017.

  Nog nader bekend te maken
 • december
 • 16 december 13:00u

  In Gesprek Met’: Canvassen in Amsterdam Centrum

  Zaterdag 16 december vindt er weer een landelijke ‘In Gesprek Met’ dag plaats. D66 vindt het belangrijk om te horen waar volgens bewoners kansen liggen om de wijken nog mooier/beter/groener te maken. Dit kan vervolgens ook weer tot nuttige input leiden voor het verkiezingsprogramma.

  De locatie wordt nog nader bekend gemaakt