Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

#D66breektdeweekmet – Online Talk op woensdag 13 mei

woensdag 13 mei 2020 in Amsterdam

Tune in op woensdagavond 13 mei en praat én luister mee tijdens de derde aflevering van #D66breektdeweekmet… We spreken deze keer met Amélie Strens, zij is voor D66 actief in de Provinciale Staten van Noord-Holland. Het gesprek zal gaan over de impact van de coronacrisis op het alledaagse leven, haar werkzaamheden en over de toekomst van het openbaar vervoer.

Tune in op woensdagavond 13 mei en praat én luister mee tijdens de derde aflevering van #D66breektdeweekmet… Deze keer gaan we in gesprek met Amélie Strens!

Amélie Strens is voor D66 actief in de Provinciale Staten van Noord-Holland. We spreken over haar werk, als politicus én als manager bij NS Stations. Het gesprek zal gaan over de impact van de coronacrisis op het alledaagse leven, haar werkzaamheden en over de toekomst van het openbaar vervoer.

Achtergrond Amélie Strens

Deze dame is bekend met D66 Amsterdam Centrum. Tussen 2011-2015 heeft ze verschillende rollen voor de partij in het stadsdeel vervult. Amélie Strens was bestuurslid, campagneleider en voorzitter van het verkiezingsprogramma.

In 2015 werd ze voor het eerst verkozen als statenlid van de provincie Noord-Holland en tijdens de laatste Provinciale Staten verkiezingen in 2019 werd ze herkozen.

Momenteel is Amélie Strens vicefractievoorzitter en penningmeester in de statenfractie. Ze is namens D66 woordvoerder financiën, water, natuur & landschap en bodemdaling.

Ben je erbij?

Zet jezelf op aanwezig op het Facebook event. Bijwonen van de talk kan op woensdag 13 mei vanaf 20.25 via  deze Zoom-link.

We hebben maar 40-minuten zendtijd, dus beginnen stipt om 20.30 uur. Kom op tijd en doe mee aan een kort en krachtig vraaggesprek.

Waarom #D66breektdeweekmet?

Aangezien we de komende periode geen fysieke bijeenkomsten hebben en we wel graag in gesprek én in contact blijven met onze leden experimenteert D66 stadsdeel Amsterdam Centrum met een tweewekelijks online alternatief. In dertig minuten praten we bij met een Amsterdamse D66-er.

Je kan vooraf per mail je vragen indienen, tijdens de talk worden de vragen via de chat verzameld en tussendoor wordt de tijd genomen deze te beantwoorden.

Vragen of suggesties? Stuur een mailtje naar communicatie@d66amsterdamcentrum.nl

13 mei

20.30

Via Zoom