Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Zomerborrel 15 juli 2020 | D66 Amsterdam Centrum

Woensdag 15 juli 2020 in Amsterdam

Afsluitende zomerborrel om na te praten over het politieke jaar voor leden van D66 Amsterdam Centrum

Het is weer zomerreces, en daarom een mooi moment om samen met elkaar terug te blikken op het afgelopen politieke jaar. We komen voor het eerst in maanden weer fysiek bij elkaar voor hen die daar behoefte aan hebben. Het bestuur van D66 Amsterdam Centrum nodigt je uit om op woensdag 15 juli a.s. van 18:00 – 20:00 samen een borrel te drinken in kleine kring.
 
Omdat we vanaf 1 juli jl. weer in binnen- en buitenruimtes bijeen kunnen komen op gepaste afstand, en vanwege de voorspelde regen, hebben we gekozen voor een binnenlocatie (met uitloop naar buiten): de biljartkamer van Pension Homeland (Adres: Gebouw 6, Kattenburgerstraat 5, 1018 JA Amsterdam). Bij regen kunnen we hier binnen zitten op 1,5m-afstand, en bij goed weer kunnen we buiten staan. Vertrekkend voorzitter Niek Degen zal ook aanwezig zijn, dus mocht je de behoefte hebben om hem persoonlijk te bedanken, dan is dit je moment!
 
Lijkt het je leuk om hierbij aanwezig te zijn? Meld je alsjeblieft aan zodat wij, met het oog op de coronabestrijding, inzicht hebben in de aanwezigen. Hopelijk tot woensdag 15 juli a.s.

Aanmelden kan via het event op Facebook (zie link).

 

15 juli

18:00 - 20:00

Biljartkamer van Pension Homeland (Gebouw 6, Kattenburgerstraat 5, 1018 JA Amsterdam)