Steun ons en help Nederland vooruit

Max Ruesen

Penningmeester

“Tijdens GR2014 werd ik actief lid van D66. Als bestuurslid in het Rijk van Nijmegen organiseerde ik de campagne in Nijmegen; maar ook in Beuningen, Wijchen en Berg en Dal. Het besturen van een dragende afdeling als Nijmegen vereist zorgvuldige planning voor het inzetten van campagne resources als mensen en (financiële) middelen binnen die vier gemeenten.

Vriendschappen, liefde voor het bruisen van de stad en tot slot een baan trokken mij in 2015 naar Amsterdam. Ook hier word ik graag actief binnen D66, als penningmeester van stadsdeel Centrum. Los van de kwaliteit om resources te organiseren waarover je als een penningmeester moet beschikken is het natuurlijk van belang er een goede boekhoudkundige planning op na te kunnen houden. Ik heb daarin ervaring opgedaan als penningmeester van het (oprichtings-) bestuur van Rechtswinkel Oss. Rechtenstudenten geven daar kosteloos juridisch advies aan de inwoners van die gemeente.

Ik ben verheugd het bestuur van D66 Amsterdam Centrum als penningmeester te versterken, zowel boekhoudkundig als met bovengenoemd organisatievermogen.”

Meer van Max Ruesen